2011. július 6., szerda

Bemutatkozás

A nevem Sántha Barnabás-Pál, két gyerekes családapa vagyok és Székelyföldön, Háromszéken, Sepsiszentgyörgyön élek. A blogon látható képek az eddigi munkáimról készültek, de vállalok egyedi elképzelés alapján készülő faragásokat is.
A blogon látható kézi hímzések menüpont alatt a feleségem munkái vannak.

Elérhetőségeim:

Sántha Barnabás-Pál
Drótpostacím: barni.sic@gmail.com
Telefon: (0040)743-066 466
Facebook: https://www.facebook.com/barni.santha

Az esetleges rendeléseket a drótpostafiókomba várom!

Mivel a megrendelőink többsége jelezte, hogy kényelmesebb lenne számára, ha bankszámlán keresztül tudná utalni a faragások árát, ezért nyitottunk egy forintos bankszámlát, ahová könnyen, gyorsan és fölösleges bürokrácia nélkül lehet utalni az összeget. Amint egy darab elkészült, a megrendelőt értesítjük erről drótpostán és a küldeményt postázzuk a megadott címre.

Mellékelten feltettem az eddig elkészült munkáim fényképeit, különböző kategóriákban. A méretek és az árak (Euroban) adottak - a postaköltség minket terhel. Esetenként egyedi megrendeléseket is vállalok, a megrendelő igényeinek függvényében!
A kategóriákat folyamatosan frissítem, amint egy munka elkészült, a neki megfelelő kategóriában megjelenik a kép, úgyhogy érdemes lementeni a blogom linkjét és figyelemmel kísérni az újabb és újabb képeket! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése